Artifort Orange Slice bijzettafel

Artifort Orange Slice bijzettafeltje ontworpen bij de gelijknamige fauteuil Orange Slice

  • In twee formaten beschikbaar
  • Onderstel afgewerkt in een peodercoat kleur of verchroomd
  • Te bestellen bij Berden

€ 0,00
Vanaf € 792,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Artifort Orange Slice bijzettafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Het Orange Slice bijzettafeltje is een design ontworpen bij de Orange Slice fauteuil. Het bijzettafeltje is verkrijgbaar in twee verschillende formaten. De drie fijne pootjes dragen het ronde tafelblad, de pootjes zijn afgewerkt met een poedercoat kleur of verchroomd.

Artikelnummer324887
Artifort

Artifort

Artifort is een Nederlands merk dat al jaren bekend staat om zijn tijdloze ontwerpen. De naam van het bedrijf is samengesteld uit de woorden Art en Fortis. Oftewel: kunst en kracht. De boodschap die Artifort hiermee wil uitdragen is dat hun meubels niet alleen bijzonder kunstzinnig zijn, ze zijn ook nog eens uitermate duurzaam.

^