Flexform Oliver bijzettafel

Het meest praktische bijzettafeltje uit de Flexform-collectie is de Oliver!

  • Strak, klein en vol karakter
  • Volledig gemaakt van massief hout
  • Te verkrijgen in verschillende beitstinten

€ 0,00
Vanaf € 1.242,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flexform Oliver bijzettafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Designer Centro Studi De Oliver is alweer 10 jaar te bewonderen in de collectie van Flexform. Een veelgevraagd bijzettafeltje van massief hout met een ovalen blad. De tafel is licht en kan gemakkelijk worden verplaatst naar de plek waar je hem nodig hebt. De Oliver is een eenvoudig, fraai ontworpen bijzettafeltje en de ideale oplossing voor iemand die houdt van functionele objecten met een mooi design! Je kunt kiezen uit verschillende houtsoorten om het tafeltje uit te laten vervaardigen; Canaletto Walnoot, essenhout of een van de vele andere Flexform afwerkingen. Afmetingen (breedte x diepte x hoogte): 43 x 32 x 54 cm

Artikelnummer274248
Flexform

Flexform

Flexform is een Italiaans familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een waar design merk. De eerste collectie, die in 1970 werd gepresenteerd, werd een groot succes. Deze collectie was voor die tijd baanbrekend. Namen als Joe Colombo, Cini Boeri, Sergio Asti en Rodolfo Bonette hebben zich verbonden aan deze collectie.

^