Giorgetti Oti bijzettafel

Een elegant tafeltje dat overal in huis op zijn plek is; de Giorgetti Oti bijzettafel!

€ 2.414,00
Vanaf € 2.414,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Giorgetti Oti bijzettafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Giorgetti Oti bijzettafel

Chi Wing Lo ontwierp voor Giorgetti een serie bijzettafels; de Oti. De serie bestaat uit ronde en vierkante tafels in verschillende afmetingen. De tafel is vervaardigd uit prachtig gepolijst esdoornhout. Het blad is verkrijgbaar in glacé kristalglas of gepolijst pau ferro fineer. De poot kan worden afgewerkt in gesatineerd brons of vernikkeld aluminium.

Afmetingen (lengte x breedte x hoogte):

Ø50 x 63 cm

Ø65 x 63 cm

45 x 45 x 63 cm

60 x 60 x 63 cm

Artikelnummer 281627
Giorgetti

Giorgetti

Giorgetti is een van de meeste indrukwekkende design labels uit Italië en het heeft een rijke historie op het gebied van uiterst stijlvolle ontwerpen. Giorgetti werkt al heel lang met ’s werelds meest vooraanstaande architecten en ontwerpers, waaronder Leon Krier, Massimo Scolari en Chi Wing Lo.

Chi Wing Lo

Chi Wing Lo

Chi Wing Lo is een architect wiens meubelontwerpen mede hebben geholpen om designmerk Giorgetti te vormen tot hoe het nu is. Van 2004 tot en met 2006 was hij zelfs Art Director van Giorgetti. Hij studeerde architectuur aan de universiteit van Toronto en Harvard. Veel ontwerpwerken van Chi Wing Lo zijn bekroond en tentoongesteld.

^