Linteloo Balanced bijzettafel

Chic en puur design; dat is Linteloo Balanced bijzettafel!

  • Moderne bijzettafel in drie formaten
  • Combinatie van de materialen glas en hout
  • Past in vrijwel ieder interieur
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

€ 1.158,00
Vanaf € 1.158,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Linteloo Balanced bijzettafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Dan Yeffet, 2018

De Linteloo Balanced bijzettafel kenmerkt zich door een chic en puur design. De Balanced is voorzien van een ondoorzichtig glas waar een rond houten tafelblad op balanceert. Het tafeltje heeft een minimalistisch design en past hierdoor in vrijwel ieder interieur.

De Balanced bijzettafel is leverbaar in diverse kleuren en in drie formaten. Combineer diverse kleuren en formaten voor een speels effect. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw ideale Linteloo Balanced bijzettafel samen te stellen!

Artikelnummer298839
Linteloo

Linteloo

Het in 1993 opgerichte Nederlandse merk Linteloo is inmiddels wereldwijd uitgegroeid tot een toonaangevend design meubelmerk! De meubelen van Linteloo stralen warmte en geborgenheid uit. De collectie van Linteloo is allesbehalve sober. De banken, tafels, fauteuils etc. zijn net iets extraverter dan die van andere merken.

Dan Yeffet

Dan Yeffet

Dan Yeffet is een ontwerper die graag de grenzen van vakmanschap en techniek opzoekt. Hij heeft zijn eigen ontwerpstudio in Parijs. In zijn ontwerpen maakt hij gebruik van hoogwaardige materialen en streeft naar perfectie. Het levensmotto van Dan Yeffet luidt: "Definities zijn beperkingen.

^