Muuto Soft bijzettafel

De Soft bijzettafel heeft een minimalistisch design met kleine details!

  • Tafeltje met zachte rondingen
  • Verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen
  • Diverse uitvoeringen mogelijk
  • Voorzien van een geïntegreerde handgreep

€ 405,00
Vanaf € 405,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Muuto Soft bijzettafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Muuto Soft bijzettafel

Design: Jens Fager

De Muuto Soft bijzettafel heeft een eenvoudig design met prachtige details. Deze woonkamertafel heeft een subtiel lijnenspel door zijn zachte afrondingen. Dit heeft de ontwerper Jens Fager bewust gedaan. Zijn visie was om een meubel te maken met een zacht uiterlijk, zodat deze in ieder interieur tot zijn recht kon komen.

De tafel is voorzien van een handgreep, die verborgen zit onder het tafelblad. Zo kan de tafel gemakkelijk verplaatst worden. De voet van de Soft bijzettafel is gemaakt van gegoten aluminium, afgewerkt met een gekleurde poedercoating. Het aluminium dat gebruikt wordt is gerecycled, wat dit tafeltje zeer duurzaam maakt. Het tafelblad is gemaakt van MDF met diverse afwerkingen, van laminaat tot massief eikenhout.

Afmetingen (LxDxH)
Ø48 x 40 cm
Ø48 x 48 cm
De voet heeft een diameter van 37 cm.

Artikelnummer327421
Muuto

Muuto

Muuto is een merk uit Denemarken en het bestaat sinds 2007. Muuto streeft ernaar om de Scandinavische design traditie met nieuwe en originele perspectieven uit te breiden. De naam is dan ook afkomstig van het Finse woord nieuw perspectief, ook wel Muutos. De producten vallen op door de simpele maar toch elegante uitstraling.

^