Arco Extend eettafel

Ontdek de uitschuifbare Arco Extend eettafel!

  • Van gecertificeerd hout (FSC/PEFC/STIP) en lak op waterbasis
  • Het ontwerp is gebaseerd op de Duramas techniek
  • Extend wordt tot maar liefst een meter langer

€ 4.980,00
Vanaf € 4.980,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Arco Extend eettafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Arco Extend eettafel

Extend van Arco is een elegante en veelzijdige eettafel die perfect past in elk interieur, van landhuis tot tiny house, dankzij zijn ingetogen vormen en tijdloze uitstraling. Deze tafel is ontworpen met aandacht voor detail, van de onzichtbare naad tot de continue houtstructuur die zich over de hele lengte uitstrekt. Wat Extend echt bijzonder maakt, is zijn functionaliteit als uitschuifbare tafel. Met een eenvoudige beweging kan Extend tot wel een meter langer worden, waardoor hij geschikt is voor zowel diners als grote bijeenkomsten. Net als alle andere producten van Arco is Extend zorgvuldig vervaardigd om lang mee te gaan. Het gebruik van Duramas technologie zorgt voor een stabiele constructie en efficiënt gebruik van hoogwaardige materialen, zonder in te leveren op kwaliteit. Bovendien is Extend gemaakt met gecertificeerd hout en milieuvriendelijke lak op waterbasis. De genoemde vanaf prijs is gebaseerd op de Extend rectangular 2 (uitschuifbaar) in 180 cm x 95 cm x 75 cm in massief eiken.

Afmetingen:

L180 (240) x B95 x H75 cm

L210 (310) x B95 x H75 cm

L240 (340) x B95 x H75 cm

Artikelnummer342178
Arco

Arco

Arco is een familiebedrijf uit Winterswijk. Al vier generaties lang staat vakmanschap en de liefde voor hout centraal. Arco maakt producten met een maatschappelijke relevantie die de negatieve impact op de planeet beperken. Het bedrijf streeft ernaar om traditioneel vakmanschap naar het vakmanschap van de 21e eeuw te vertalen.

^