Arco Kami tafel

De veelzijdige Kami tafel van Arco!

  • Ronde of ovale tafel
  • In diverse afmetingen mogelijk
  • In eiken- of notenhout met verschillende afwerkingen
  • Geschikt als eettafel of vergadertafel

€ 5.318,00
Vanaf € 5.318,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Arco Kami tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Arco Kami tafel

Designer: Joost van der Vecht

De Kami is een houten tafel die is ontworpen om naar wens aan te passen. Zo kan er eindeloos gecombineerd worden met diverse uitvoeringen. Van een kleine ronde eetkamertafel tot een grote vergadertafel; het is allemaal mogelijk. Deze volledige houten tafel is uitvoerbaar als ronde of ovale vorm en dit geldt ook voor het onderstel. Deze moderne tafel combineert modern en tijdloos in een prachtige organische vorm.

Artikelnummer326795
Arco

Arco

Arco is een familiebedrijf uit Winterswijk. Al vier generaties lang staat vakmanschap en de liefde voor hout centraal. Arco maakt producten met een maatschappelijke relevantie die de negatieve impact op de planeet beperken. Het bedrijf streeft ernaar om traditioneel vakmanschap naar het vakmanschap van de 21e eeuw te vertalen.

^