Arco Shift tafel

De Arco Shift is een minimalistische tafel met een elegant design

  • Strakke eettafel met poten die taps toe lopen
  • Een ranke tafel met een vriendelike, organische vormgeving
  • De tafel is vervaardigd op basis van het duramas concept
  • Past door het tijdloze design in vrijwel iedere interieurstijl

€ 3.866,00
Vanaf € 3.866,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Arco Shift tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Arco Shift tafel

Designer Jorre van Ast, 2019

De Arco Shift is een minimalistische eettafel met een organisch design. De Shift is vervaardigd op basis van het duramas concept: de basis is gemaakt van een plaat met het PEFC keurmerk en daarop is een dunne laag semi-massief hout aangebracht. Hierdoor heeft de tafel de uitstraling van massief hout, maar wordt er op een spaarzame manier omgegaan met het tekort aan hardhout. Het tafelblad rust op een aluminium frame en de poten lopen taps toe.

De eettafel is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Het tafelblad is verkrijgbaar in eiken, gerookt eiken of noten hout. Het onderstel is uitgevoerd met een epoxy fine texture op aluminium. Hierbij heeft u de keuze uit alle Arco kleuren en afwerkingen. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw ideale Arco Shift tafel samen te stellen!

Artikelnummer305603
Arco

Arco

Arco is een familiebedrijf uit Winterswijk. Al vier generaties lang staat vakmanschap en de liefde voor hout centraal. Arco maakt producten met een maatschappelijke relevantie die de negatieve impact op de planeet beperken. Het bedrijf streeft ernaar om traditioneel vakmanschap naar het vakmanschap van de 21e eeuw te vertalen.

^