Arco Spazio tafel

Een robuuste, maar elegante tafel van Arco; de Spazio!

€ 4.417,00
Vanaf € 4.417,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Arco Spazio tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Willem van Ast

De Spazio heeft een ellipsvormig tafelblad. Dankzij deze vriendelijke vorm krijgt deze stevige tafel een elegante uitstraling. De Spazio is als vaste en als uitschuifbare tafel verkrijgbaar. Het inlegblad van de uitschuifbare tafel wordt in de kolom opgeborgen en komt omhoog dankzij een gasdruksysteem. Het tafelblad is mogelijk in eiken (fineer en massief) in diverse beitskleuren of in noten. De kolom kan ook in hout of in een kleurlak. De Spazio is ook als vergadertafel leverbaar (Spazio Conference).

Afmetingen (lengte x breedte x hoogte):
Ellips

  • 210 x 128 x 75 cm
  • 240 x 136 x 75 cm
  • 280 x 136 x 75 cm

Ellips uitschuifbaar

  • 190/249 x 128 x 75 cm
  • 210/269 x 128 x 75 cm
  • 240/299 x 128 x 75 cm

Artikelnummer286549
Arco

Arco

Arco is een familiebedrijf uit Winterswijk. Al vier generaties lang staat vakmanschap en de liefde voor hout centraal. Arco maakt producten met een maatschappelijke relevantie die de negatieve impact op de planeet beperken. Het bedrijf streeft ernaar om traditioneel vakmanschap naar het vakmanschap van de 21e eeuw te vertalen.

Wim van Ast

Wim van Ast

Wim van Ast is een Nederlandse ontwerper. Zijn ontwerpen zijn tijdloos, eenvoudig maar zitten vol techniek. Na vele jaren blijven zijn ontwerpen nog steeds klassiekers. De uitgangspunten van Van Ast in zijn ontwerpen zijn sober, logisch en minder is meer. Dit maakt zijn ontwerpen tijdloos en ze blijven zo.

^