Artisan Invito tafel

De Artisan Invito is een uitschuifbare eetkamertafel met een strak design

  • Houten eetkamertafel met strakke vormen
  • Met de hand gepolierde en geoliede houten tafel
  • Leverbaar in verschillende houtsoorten
  • Verkrijgbaar in diverse afmetingen

€ 3.082,00
Vanaf € 3.082,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Artisan Invito tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Artisan Invito tafel

De Artisan Invito is een eettafel met een minimalistisch design. Bij de uitschuifbare Invito zitten 2 klapbare verlengstukken verborgen onder het tafelblad. Hierdoor creëer je in een handomdraai een grotere tafel. De met de hand gepolierde en geoliede massief houten tafel heeft een prachtig design. De Artisan Invitio eetkamertafel is een lust voor het oog voor échte houtliefhebbers. De tafel past door het minimalistische design in vrijwel ieder interieur.

Artisan
De Artisan producten hebben een gedurfd design en een perfecte afwerking. Bij Artisan werken ze met de nieuwste technologiëen op het gebied van houtbewerking. Dit gecombineerd met ruim 50 jaar ambacht zorgt ervoor dat je met een Artisan product iets bijzonders in handen hebt waar je nog jaren plezier van zult hebben.

De tafel Invito zelf samenstellen
De eetkamertafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen: van een compact tafeltje tot een royale, uitschuifbare eettafel voor 10 personen. De Invito tafel is leverbaar in diverse houtsoorten.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo jouw perfecte Artisan Invitio tafel samen te stellen!

Artikelnummer296779
Artisan

Artisan

Artisan is een specialist in ambachtelijke productie van hoogwaardig, massief houten meubilair. Tafels, stoelen, dressoirs en zelfs lampen. Alles wordt geheel met de hand vervaardigd. Het doel van Artisan is om de filosofie van de ontwerper met behulp van de vakmensen zo goed mogelijk over te brengen in de massieve meubels.

designschneider

designschneider

Designschneider is in 1993 opgericht door Michael Schneider in Keulen. Vanaf 2009 zijn ze gevestigd in Berlijn en in die tijd heeft ook Jan-Patric Metzger zich bij Designschnieder gevoegd. Ze houden zich bezig met het ontwerpen van producten, meubels en tentoonstellingen. Hun ontwerpen zijn uniek, mooi en functioneel.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^