Artisan

Artisan is een specialist in ambachtelijke productie van hoogwaardig, massief houten meubilair. Tafels, stoelen, dressoirs en zelfs lampen. Alles wordt geheel met de hand vervaardigd en de eindresultaten zijn prachtig. Het doel van Artisan is om de filosofie van de ontwerper met behulp van de vakmensen zo goed mogelijk over te brengen in de mooie, massieve meubels. De eerste ervaringen deed Artisan op door meubelen te produceren voor Nederlands en Britse designers. In 2007 werden deze ervaringen toegepast in hun eerste, eigen collectie in samenwerking met regionale designers.

nieuwe website nieuwe website

Producten 1-20 van 21

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 21

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Organische vormen bij Artisan

De ronde vormen van de Artisan meubelen symboliseren het organische karakter van het gebruikte materiaal. Het met aandacht geselecteerde hout wordt uiterst zorgvuldig bewerkt tot de mooiste producten. De zichtbaar gelaten houtnerven maken ieder meubelstuk uniek en vertellen het verhaal van de boom. Wandel in een bos van eiken, iepen of esdoorn. Welke houtsoort je ook kiest, de stoelen en tafels van Artisan nemen je mee op reis.

Artisan biedt ruime keuze

Bij het Artisan Invito tv-dressoir kun je kiezen uit maar liefst 6 soorten hout, adembenemend naturel geolied of met een in kleur gelakt front. Ook wat betreft de afmetingen zijn er verschillende opties mogelijk. Dit maakt de meubels van Artisan uiterst flexibel en toepasbaar binnen uiteenlopende interieurstijlen. Mocht je het liever bij één stijl houden, ook dan zit je bij Artisan goed.

Bijvoorbeeld op de prachtige Artisan Wu Stoel, een retro model in een nieuw jasje. Eveneens verkrijgbaar in 6 soorten hout en met de mogelijkheid om de zitting te bekleden met stof of leder. Of toch liever de Artisan Neva Lounge fauteuil? Een echte lust voor het oog en zeer comfortabel. Uiteraard zien we weer de organische vormen in het vakkundig gepolijste massieve hout. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen, ook verkrijgbaar als 2-zitsbank. Maak het geheel af met de Artisan Bloob tafel, een eyecatcher met ranke vormen die bijna te mooi is om er iets op te zetten. Heb je vragen over dit merk of kun je een artikel niet terugvinden op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op.

^