Artisan Lakri tafel

De Artisan Lakri is een prachtige houten tafel die schittert in iedere eethoek!

  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • Dynamisch design
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Informeer naar de vele mogelijkheden!

€ 0,00
Vanaf € 2.458,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Artisan Lakri tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Artisan Lakri is een prachtige houten tafel. Met zijn dynamische en ronde vormen oogt de tafel ontzettend elegant. De poten hebben vloeiende en afgeronde hoeken, wat bijdraagt aan het dynamische design. Aan deze poten zitten onopvallende metalen verbindingsstaafjes bevestigd, waardoor de tafel erg stabiel is.

De Lakri tafel is zowel als ronde en als ovale tafel verkrijgbaar in verschilende afmetingen. U kunt de tafel uit verschillende houtsoorten laten vervaardigen; Amerikaans noten, Europees noten, kersenhout, olmenhout, esdoornhout en eikenhout.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Artikelnummer309860
Artisan

Artisan

Artisan is een specialist in ambachtelijke productie van hoogwaardig, massief houten meubilair. Tafels, stoelen, dressoirs en zelfs lampen. Alles wordt geheel met de hand vervaardigd. Het doel van Artisan is om de filosofie van de ontwerper met behulp van de vakmensen zo goed mogelijk over te brengen in de massieve meubels.

^