Bert Plantagie Aiven tafel

Nieuw in de collectie van Bert Plantagie, de Aiven tafel!

  • Verkrijgbaar in verschillen maten, materialen en kleuren
  • Modern design in een rechthoekige of ovalen uitvoering
  • Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op of laat u informeren over de mogelijkheden!

€ 2.253,00
Vanaf € 2.253,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Bert Plantagie Aiven tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Design: Hans Daalder

De Aiven tafel is net geïntroduceerd in de collectie van Bert Plantagie. Kenmerkend aan deze tafel zijn de ronde buizen die samen het onderstel vormen. Ook de afgeronde hoeken van de tafel geven de Aiven een zachte en elegante uitstraling.

Kies qua materiaal uit hout, keramiek of Dekton. De Aiven tafel is verkrijgbaar in een rechthoekige én een ovale uitvoering.

Afmetingen rechthoek:
vanaf 200 t/m 300 x 100 x 77 cm

Afmetingen ovaal:
220 x 115 x 77 cm
240 x 115 x 77 cm
255 x 125 x 77 cm

Artikelnummer313622
Bert Plantagie

Bert Plantagie

Bert Plantagie is een oer-Hollands design merk dat kwaliteitsmeubelen levert. In de collectie van Bert Plantagie vind je tijdloze meubelen die tegelijkertijd ook eigentijds zijn. Het merk werkt samen met getalenteerde designers als Stefan Steenkist, Frans Schrofer, Thijs Smeets en Hans Daalder!

^