Bert Plantagie Carve tafel

De veelzijdige eetkamertafel Carve van Bert Plantagie is door de vele uitvoeringen uiterst geschikt voor ieder interieur!

  • Het tafelblad is verkrijgbaar in eiken- of notenhout.
  • Te verkrijgen in het rond, ovaal, en lichte bootsvorm.
  • Tafelblad heeft een dikte van 3 óf 4 cm.
  • Kolompoot wordt standaard geleverd in antraciet, maar is ook in andere kleuren te verkrijgen.
  • Afwijkende breedte en hoogte maten ook mogelijk.

€ 0,00
Vanaf € 2.337,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Bert Plantagie Carve tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Bert Plantagie Carve tafel

Een tafel met ontzettend veel mogelijkheden, de eetkamertafel Carve van Bert Plantagie. Deze stoere en robuuste tafel staat bekend door zijn kolompoot met viertenige voet. Dit onderstel kan worden voorzien van tafelbladen in diverse vormen en afmetingen: rechthoekig, ovaal of rond. Door deze ruime mogelijkheden is deze eettafel zo te ontwerpen, dat deze aansluit op het interieur en uiterst geschikt is om de persoonlijke wensen te volstaan.

Het tafelblad is uit te voeren in hout of keramiek. Met een lichte bootsvorm met bladdikte 3 en 4 cm, ovaal/ rond met bladdikte 3 en 4 cm.

Artikelnummer324872
Bert Plantagie

Bert Plantagie

Bert Plantagie is een oer-Hollands design merk dat kwaliteitsmeubelen levert. In de collectie van Bert Plantagie vind je tijdloze meubelen die tegelijkertijd ook eigentijds zijn. Het merk werkt samen met getalenteerde designers als Stefan Steenkist, Frans Schrofer, Thijs Smeets en Hans Daalder!

^