Bert Plantagie Parade tafel

De Parade is een eetkamertafel met ruime keuzemogelijkheden, hierdoor krijgt deze een unieke en sierlijke uitstraling in de eetkamer.

  • Negen verschillende afmetingen verkrijgbaar.
  • Metalen of houten poten verkrijgbaar, of een combinatie van een ieder.
  • Ovaal of recht blad te verkrijgen.
  • Eiken- of notenhout, met olie of lak afwerking.
€ 0,00
Vanaf € 2.059,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Bert Plantagie Parade tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

De Parade is een eettafel van Bert Plantagie. Door de combinatie van meerdere materialen heeft de Parade een moderne en tevens ambachtelijke uitstraling. Voor het blad kan gekozen worden uit rustiek noten- of eikenhout en verschillende lak of olie afwerkingen voor het eiken- of notenhout. Voor deze lak zijn verschillende beitskleuren leverbaar. Voor de poten kan gekozen worden uit ronde poten (Parade tafel) en om deze helemaal uit metaal of in een combinatie van hout en metaal te leveren. Doordat de poten iets schuin uit lopen, is er extra ruimte voor stoelen of een eetkamerbank. De tafel kan bovendien ook met vierkante poten (Remo tafel) en zelfs een ovaal tafelblad geleverd worden. Ruime mogelijkheden om aan iedere wens te voldoen!

Artikelnummer324910
Bert Plantagie

Bert Plantagie

Bert Plantagie is een oer-Hollands design merk dat kwaliteitsmeubelen levert. In de collectie van Bert Plantagie vind je tijdloze meubelen die tegelijkertijd ook eigentijds zijn. Het merk werkt samen met getalenteerde designers als Stefan Steenkist, Frans Schrofer, Thijs Smeets en Hans Daalder!

^