Bert Plantagie Remo tafel

Een eettafel met vierkante poten welke schuin uitlopen om voor de eetkamerstoelen of een eetkamerbank meer ruimte te creëren.

  • Vierkante poten helemaal van metaal of een combinatie met hout
  • Ovaal of recht tafelblad te verkrijgen
  • Meerdere afwerkingen van het tafelblad verkrijgbaar

€ 2.059,00
Vanaf € 2.059,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Bert Plantagie Remo tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Bert Plantagie Remo tafel

De Remo van Bert Plantagie heeft door de samenstelling van verschillende materialen een moderne en daarnaast ambachtelijke uitstraling. Voor het tafelblad is er mogelijkheid uit rustiek noten- of eikenhout en verschillende lak of olie afwerkingen voor het eiken- of notenhout. Voor deze lak afwerking zijn er ook meerdere beitskleuren te verkrijgen. Voor het onderstel kan gekozen worden uit ronde poten (Parade tafel) en vierkante, van deze Remo tafel. En het onderstel van beide tafels kan helemaal uit metaal of in een samenstelling van hout en metaal geleverd worden. Doordat de poten van beide tafels iets schuin uit lopen, is er extra ruimte voor stoelen of een eetkamerbank. Ook is het mogelijk om een ovaal tafelblad uit te voeren op de tafel. Ruime mogelijkheden om aan iedere wens te voldoen!

Artikelnummer324913
Bert Plantagie

Bert Plantagie

Bert Plantagie is een oer-Hollands design merk dat kwaliteitsmeubelen levert. In de collectie van Bert Plantagie vind je tijdloze meubelen die tegelijkertijd ook eigentijds zijn. Het merk werkt samen met getalenteerde designers als Stefan Steenkist, Frans Schrofer, Thijs Smeets en Hans Daalder!

^