Bert Plantagie Stella tafel

De Bert Plantagie Stella tafel is een waar pronkstuk in uw interieur!

  • Het houten blad wordt geleidelijk dunner van binnen naar buiten
  • Het stalen kruispoot onderstel kan worden gespoten in diverse lakkleuren
  • Verkrijgbaar in diverse afmetingen: als Stella en Stella Small
  • Ook leverbaar in een keramieken variant

€ 3.536,00
Vanaf € 3.536,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Bert Plantagie Stella tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Bert Plantagie Stella tafel

Design door Bert Plantagie

Deze bijzondere tafel van Bert Plantagie is een waar kunstwerk. De combinatie van het blad dat van binnen naar buiten is verjongd en het stalen onderstel maken dat deze tafel straalt. Dit is de Stella van Bert Plantagie.

Het bijzondere aan de Bert Plantagie Stella tafel

Het blad van deze designtafel wordt geleidelijk van binnen naar buiten smaller. Het dikste punt in het midden is 4 cm en de verjongde randen hebben een dikte van slechts 1,2 cm. Het mooie blad, dat vele afwerkingen kent, is bevestigd aan een zeer opvallende stalen kruispoot. Deze combinatie maakt dat de tafel van alle kanten straalt en alle aandacht op zich gevestigd krijgt.

Het onderstel is verkrijgbaar in diverse lakkleuren. Voor het blad heeft u de keuze uit de volgende houtsoorten: eiken premium, eiken noestig, noten premium, noten noestig en kernessen Makassar fineer. Bovendien kent de Stella ook een variant in keramiek.

De mogelijke afmetingen in cm (lengte x breedte x hoogte)

  • 200 x 100 x 77 (Stella Small)
  • 220 x 100 x 77 (Stella Small)
  • 240 x 100 x 77 (Stella Small)
  • 260 x 110 x 77
  • 280 x 110 x 77
  • 300 x 110 x 77

De Stella Small heeft een net iets ander onderstel dan de Stella. Heeft u keuze gemaakt qua uitvoering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een mooi prijsvoorstel.

Artikelnummer275450
Bert Plantagie

Bert Plantagie

Bert Plantagie is een oer-Hollands design merk dat kwaliteitsmeubelen levert. In de collectie van Bert Plantagie vind je tijdloze meubelen die tegelijkertijd ook eigentijds zijn. Het merk werkt samen met getalenteerde designers als Stefan Steenkist, Frans Schrofer, Thijs Smeets en Hans Daalder!

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^