Cassina 056 Capitol Complex tafel

Een toevoeging aan de Capitol Complex collectie van Cassina is deze mooie 056 tafel!

  • Een tafel met een onderstel dat lijkt op horens die elkaar kruisen
  • Verkrijgbaar in klassiek Teak hout, naturel of zwart eiken
  • Diverse afmetingen zijn mogelijk
  • Voor meer info of een scherpe offerte kunt u contact met ons opnemen!

€ 0,00
Vanaf € 8.149,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Cassina 056 Capitol Complex tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Eerbetoon aan Pierre Jeanneret

De Architectuur van het Capitol ComplexDe bijzondere architectuur van het Capitol Complex van Le Corbusier werd ontworpen door Chandigarh in 1951 en staat op de Unesco-lijst van cultureel erfgoed 2016. De tafel is een zeer geschikt meubel die wordt gebruikt bij grote bijeenkomsten en voor vergadering. Het roept bijna de serieuze activiteiten op die er plaatsvinden, met twee grote, massieve houten, grafische elementen in de vorm horens die elkaar kruisen.

Tafel 056 Capitol Complex van CassinaNaast deze mooie tafel bestaat het Capitol Complex-programma uit diverse zitmeubelen, zoals een eetkamerstoel, bureaustoel en fauteuil. De heruitgave van Cassina biedt de klassieke versie met een teakhouten top en frame, en twee versies in naturel en zwartgebeitst eiken, met als optie een glazen blad. Verkrijgbaar in verschillende maten.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!

Deze Capitol Complex tafel is onderdeel van de collectie van Cassina | Nu verkrijgbaar bij Berden Wonen | Gratis thuisbezorgd!

Artikelnummer311537
Cassina

Cassina

Cassina staat al decennialang bekend om uitzonderlijke ontwerpen van fantastische kwaliteit. In de loop der jaren heeft Cassina een collectie opgebouwd met ontwerpen van de beste designers. Cassina weet ieder jaar weer indruk te maken met nieuwe modellen, materialen en kleuren op het gebied van hoogwaardige Italiaanse zitmeubelen.

^