COR Delta tafel

De COR Delta tafel laat zien wat echt vakmanschap inhoudt!

  • Prachtige afgewerkte tafel van eiken, essen of Amerikaans notenhout
  • Genoeg ruimte voor iedereen aan deze tafel
  • Meer ruimte nodig? Delta is als uitschuifbaar verkrijgbaar

€ 5.515,00
Vanaf € 5.515,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de COR Delta tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Delta is een fijn afgewerkte massief houten tafel. Het vakmanschap wat voor dit ontwerp nodig is geeft een waardevolle indruk. Het basale ontwerp geeft ruimte voor stoelen met een uitgebreide vormgeving, zoals de COR Alvo stoel.

Delta groeit mee met de vraag naar ruimte. Daardoor is deze tafel uitvoerbaar als vaste of uitschuifbare tafel. De tafel kan verlengt worden tot wel drie meter in zijn langste variant. De tafel is uitvoerbaar in naturel essen of eikenhout en in Amerikaans notenhout.

Artikelnummer325717
COR

COR

COR is een Duits familiebedrijf dat is opgericht in het jaar 1954. COR is het Latijnse woord voor hart en door de jaren heen is het hart steeds meer centraal gaan staan binnen COR. Leven is een echte aangelegenheid van het hart net als de meubels die het bedrijf maakt om comfortabel te kunnen leven.

^