de Sede DS-615 tafel

De DS-615 eettafel van de Sede is een echte blikvanger in ieder interieur!

  • Eigentijdse tafel met een rond of vierkant blad
  • Taps toelopende tafelpoot van leer
  • Zeer geschikt als eettafel of vergadertafel
  • Geheel naar wens samen te stellen!

€ 2.405,00
Vanaf € 2.405,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de de Sede DS-615 tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
de Sede DS-615 tafel

Designer Mario Ferrarini, 2018

De Sede DS-615 eettafel is een echte blikvanger doordat hij gedeeltelijk vervaardigd is uit leer. De tafel maakt indruk door de taps toelopende tafelpoot van hoogwaardige leren stukken. Deze stukken zijn verbonden met de hand gestikte riemnaden. Onder het leer is een metalen constructie verborgen die dient als stabiele ondersteuning. De Sede DS-615 is zeer geschikt als stijlvolle eetkamertafel of als een exclusieve vergadertafel.

De tafel DS-615 zelf samenstellen

De tafel is verkrijgbaar met een rond of vierkant blad, en in divers afmetingen. Voor het tafelblad heb je de keuze uit diverse afwerkingen. Het leren onderstel is leverbaar in 4 kleuren.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Artikelnummer295897
de Sede

de Sede

Sinds 1962 produceert de Sede kwaliteitsmeubelen waarbij de nadruk ligt op traditioneel handwerk en innovatiekracht. Met hun unieke leerproducten wil de Sede wereldwijd zintuigen prikkelen om zo een lach op ieders gezicht te toveren. Elke meester in de Zwitserse werkplaats draagt hier met zijn handwerk aan bij.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^