Flexform Gustav eettafel

De Flexform Gustav eettafel valt op door de prachtige combinatie van materialen!

  • Eettafel met een marmeren tafelblad
  • De poten lopen door buiten het blad
  • Te combineren met vele Flexform stoelen
  • Geheel naar eigen wens samen te stellen!

€ 0,00
Vanaf € 6.442,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flexform Gustav eettafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

De Flexform Gustav is een echte blikvanger in het interieur door de prachtige combinatie van materialen. De structuur is vervaardigd uit hout en het tafelblad uit marmer. Een bijzonder detail zijn de poten die buiten het tafelblad doorlopen. De tijdloze Gustav eettafel past door het eenvoudige design in vrijwel ieder interieur. De Flexform Gustav is ook verkrijgbaar als bijzettafel.

De tafel Gustav zelf samenstellen

De tafel is verkrijgbaar met een rond en rechthoekig tafelblad en in verschillende afmetingen. Het blad kun je uitvoeren in diverse soorten marmer. Het onderstel is vervaardigd uit hout. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo jouw Flexform Gustav tafel samen te stellen!

Afmetingen (hoogte x breedte x diepte)

Rond: 73 x 134 x 134 cm en 73 x 158 x 158 cm

Rechthoekig: 73 x 200 x 118 en 73 x 250 x 118 cm

Artikelnummer298583
Flexform

Flexform

Flexform is een Italiaans familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een waar design merk. De eerste collectie, die in 1970 werd gepresenteerd, werd een groot succes. Deze collectie was voor die tijd baanbrekend. Namen als Joe Colombo, Cini Boeri, Sergio Asti en Rodolfo Bonette hebben zich verbonden aan deze collectie.

Carlo Colombo

Carlo Colombo

Carlo Colombo is een Italiaanse architect, ontwerper en meer. Hij heeft samengewerkt met diverse iconische Italiaanse design merken. Naast ontwerpen, houdt Carlo zich ook bezig met het ontwikkelen van bedrijfsstrategieën en marketing, is hij curator van tentoonstellingen en is hij creatief directeur van diverse merken.

^