Kluskens Mistral tafel

De Mistral tafel heeft een karakteristiek design

  • Nederlands design en vakmanschap
  • Massief eikenhouten eettafel
  • Geborstelde afwerking
  • Verkrijgbaar in diverse afmetingen

€ 2.180,00
Vanaf € 2.180,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Kluskens Mistral tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Kluskens Mistral tafel

De Mistral tafel is een ontwerp van de Nederlandse meubelmaker Kluskens. Deze prachtige eettafel is gemaakt van eikenhout en is afgewerkt met een matte lak. Het tafelblad is geborsteld, zodat de houtnerven nog meer naar voren komen. Mistral is de perfecte combinatie van strak en robuust. De zichtbare overgang van het tafelblad naar het onderstel is het middelpunt van dit ontwerp.

Kluskens meubelcreaties


Een familliebedrijf dat sinds 1974 actief is in het produceren van houten tafels, stoelen en kasten. ieder meubel is ontworpen en vervaardigd met liefde en oog voor detail. Nederlands design is diepgeworteld in tradities en vakmanschap. Meubelen van Kluskens zijn gemaakt van natuurlijk hout, een materiaal dat warmte en rust uitstraalt.

Artikelnummer329845
Kluskens

Kluskens

Kluskens is een meubelmakerij uit Nederweert. Volgens Kluskens moeten meubels sfeer creëren maar de functie van het meubelstuk moet behouden blijven. Kluskens ontwerpt en maakt hun collectie geheel zelf in hun eigen werkplaats. Bij Kluskens werken gepassioneerde medewerkers, en dit zie je ook terug in hun collectie.

^