Kluskens

Kluskens is een meubelmakerij uit Nederweert, Limburg, Nederland. Volgens Kluskens moeten meubels sfeer creëren maar de functie van het meubelstuk moet behouden blijven. Kluskens ontwerpt en maakt hun collectie geheel zelf in hun eigen werkplaats in Nederweert. De collectie bevat, tafels, stoelen en kasten.

nieuwe website nieuwe website
Kluskens

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Vakmanschap en kwaliteit

Bij Kluskens verstaan zij het vak. De medewerkers hebben veel liefde voor het vak van meubelmaker, ze hebben oog voor kwaliteit. De medewerkers zijn hoog gecertificeerd er wordt gewerkt met de meest moderne machines en hebben de meest geavanceerde productiemethodes. Kortom; zij zijn gespecialiseerd in het produceren van massief houten meubelen.
Kluskens heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, ook in hun materialen. Zo worden enkel de beste natuurlijke materialen gebruikt. Zoals Europees eiken-, beuken-, noten- en kersenhout. Verder wordt door Kluskens ook gebruik gemaakt van RVS en (gekleurd) glas. Het gehele productieproces vindt in de eigen fabriek plaats. Dit wil zeggen van het zagen en drogen van het hout tot het afwerken van het eindproduct. Ook het RVS wordt in eigen fabriek bewerkt en verwerkt.

Berden & Kluskens

Berden is officieel dealer van Kluskens, wij zijn trots dat wij de producten van Limburgse makelij mogen voeren. Bekijk de collectie van Kluskens online of bezoek een van onze woonwinkels. Weet je voor welk Kluskens meubel jij naar onze woonwinkel wilt komen? Laat het ons weten, onze woonwinkels hebben alleen een eigen collectie meubelen staan, waardoor je niet elke woonwinkels gelijke meubelen van Klusken vindt.
Natuurlijk mag je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen van jouw favoriete Kluskens meubelstuk. Weet je precies wat je wilt? Bestel dan gemakkelijk jouw Kluskens meubel online.

^