Pilat&Pilat Elizabeth II tafel

De Elizabeth II is een tafel met een rustige en degelijke uitstraling

  • De tafel is verkrijgbaar met drie of vier poten
  • Het tafelblad is leverbaar in massief of fenix
  • Voor de afwerking van het tafelblad zijn er ook meerdere keuzes mogelijk

€ 0,00
Vanaf € 3.605,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Pilat&Pilat Elizabeth II tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Elizabeth II tafel is een robuuste en degelijke tafel met een rustig tafelblad. De tafel is uit te voeren met drie of vier poten. Het tafelblad is mogelijk in massief of fenix. Voor de afwerking van het tafelblad zijn er ook ruime keuzes mogelijk, voor fenix zijn er de standaarkleuren Bianco Malé, Nero Ingo en Castoro Ottawa. Het massief blad is verkrijgbaar in eiken, gerookt eiken, licht iepen of walnoot. Het eiken blad is mogelijk in een rustieke uitvoering, het blad met scheur- en noestvorming waarbij de openingen zwart gevuld zijn. De overige afwerkingen zijn: zeep, olie, lak, beitslak en gekleurde lak.

Afmetingen (lengte x breedte x hoogte)

Elizabeth II massief, 3 poten:

160 t/m 220 x 100 x 76 cm

Elizabeth II massief, 4 poten:

240 t/m 360 x 100 x 76 cm

Elizabeth II Fenix, 3 poten:

160 t/m 220 x 100 x 76 cm

Elizabeth II Fenix, 4 poten:

240 t/m 360 x 100 x 76 cm

Artikelnummer325005
Pilat&Pilat

Pilat&Pilat

De meubelen van het Friese Pilat&Pilat zijn stoer en duurzaam, met een warm, rijk en vertrouwd uiterlijk. De vertrouwdheid van de Pilat&Pilat meubelen zitten diep opgesloten in de robuuste ontwerpen. Alle meubelen zijn tijdloos en gemaakt volgens de traditie van houtbewerking. De afwerking en de materialen zijn rijk.

^