Pilat&Pilat Hindrik Langshout tafel

Hindrik Langshout van Pilat&Pilat is een robuuste en degelijke eetkamertafel

  • Blad met schuine afloop
  • Voor het tafelblad is er keuze mogelijk uit eiken, gerookt eiken, licht iepen en walnoot
  • Talloze mogelijkheden uit de afmetingen

€ 0,00
Vanaf € 2.898,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Pilat&Pilat Hindrik Langshout tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Hindrik Langshout van Pilat&Pilat is een robuuste en degelijke eetkamertafel. De naam Langshout is afkomstig van de betekenis hout, gezaagd in de lengterichting van een boom. Het blad loopt schuin af wat het extra fijn maakt om aan de tafel te zitten. Voor het tafelblad is er keuze mogelijk uit eiken, gerookt eiken, licht iepen en walnoot. Daarnaast zijn er voor deze tafel talloze mogelijkheden uit de afmetingen. Bijpassend bij deze tafel is de Hindrik Langshout bank.

Afmetingen (lengte x breedte x hoogte)

Hindrik Langshout tafel:

160 t/m 400 x 81 x 76 cm

160 t/m 400 x 94,5 x 76 cm

Artikelnummer325006
Pilat&Pilat

Pilat&Pilat

De meubelen van het Friese Pilat&Pilat zijn stoer en duurzaam, met een warm, rijk en vertrouwd uiterlijk. De vertrouwdheid van de Pilat&Pilat meubelen zitten diep opgesloten in de robuuste ontwerpen. Alle meubelen zijn tijdloos en gemaakt volgens de traditie van houtbewerking. De afwerking en de materialen zijn rijk.

^