Flexform Fly salontafel

Kies de perfecte maat met deze Flexform Fly salontafel!

  • Geheel naar wens samen te stellen door de vele mogelijkheden
  • Ook verkrijgbaar als bijzet- of eetkamertafel
  • Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

€ 0,00
Vanaf € 3.054,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flexform Fly salontafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Designer Antonio Citterio

Een schitterende salontafel met vele mogelijkheden. Ontworpen door topdesigner Antonio Citterio, is dit de Flexform Fly salontafel.

De veelzijdigheid van de Flexform Fly salontafel

De prachtige Flexform Fly tafel is door de vele mogelijkheden voor elk interieur geschikt. De Fly is er in verschillende hoogte en breedte maten en in de volgende vormen: ovaal, rond of rechthoekig. Voor het blad heeft u de keuze uit diverse soorten hout en marmer. Oom het metalen frame is uitvoerbaar in meerdere afwerkingen.

Maak uw interieur compleet

De Flexform Fly is niet alleen verkrijgbaar als salontafel, maar ook als eetkamertafel of bijzetafel. Wenst u meer informatie over de Fly-collectie, alle mogelijkheden of wilt u graag een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op!

Artikelnummer274021
Flexform

Flexform

Flexform is een Italiaans familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een waar design merk. De eerste collectie, die in 1970 werd gepresenteerd, werd een groot succes. Deze collectie was voor die tijd baanbrekend. Namen als Joe Colombo, Cini Boeri, Sergio Asti en Rodolfo Bonette hebben zich verbonden aan deze collectie.

Antonio Citterio

Antonio Citterio

Antonio Citterio is een Italiaanse designer en architect. Citterio heeft ontwerpen gemaakt voor veel toonaangevende designmerken zoals Flexform, Flos, Kartell, Vitra, B&B Italia en Maxalto. Sinds 1993 is Antonio Citterio Art Director bij Maxalto, het overgrote deel van de ontwerpen uit de collectie van Maxalto komen van zijn hand.

^