Flexform Tris salontafel

Een luxe toevoeging in iedere woonruimte: De Tris salontafel van Flexform!

  • Een voorliefde voor eenvoud van vorm
  • In diverse materialen verkrijgbaar
  • De bijzettafels zijn er in drie maten

€ 0,00
Vanaf € 1.586,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flexform Tris salontafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Flexform Tris salontafel

Deze Tris Salontafel heeft een massief houten frame en voor het blad kun je kiezen uit hout en marmer. Ook deze tafel van Flexform is verkrijgbaar in verschillende afmetingen waardoor dez ook goed te gebruiken is als bijzettafel. Het frame van deze tafel is van hout waarbij je kunt kiezen uit verschillende houtafwerkingen en kleuren. Afmetingen: Ø67 x H26 cm Ø47 x H46 cm Ø67 x H53 cm Ø127 x H35 cm

Artikelnummer274263
Flexform

Flexform

Flexform is een Italiaans familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een waar design merk. De eerste collectie, die in 1970 werd gepresenteerd, werd een groot succes. Deze collectie was voor die tijd baanbrekend. Namen als Joe Colombo, Cini Boeri, Sergio Asti en Rodolfo Bonette hebben zich verbonden aan deze collectie.

^