Gelderland T-table salontafel

De Gelderland T-table salontafel kenmerkt zich door stalen T-elementen die het tafelblad dragen

  • Subtiel vormgegeven salontafel
  • Voorzien van prachtig gekleurd glas
  • Perfecte afwerking en luxe uitstraling
  • Past in vrijwel ieder interieur

€ 1.240,00
Vanaf € 1.240,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Gelderland T-table salontafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Gelderland T-table salontafel is ontworpen door Bart Vos. Hij maakte voor de tafel gebruik van stalen T-elementen die het glazen tafelblad dragen. De salontafel is voorzien van prachtig gekleurd glas wat de tafel een luxe uitstraling geeft. De Gelderland T-table salontafel past door het tijdloze design in vrijwel ieder interieur.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Artikelnummer295471
Gelderland

Gelderland

Inmiddels zijn meerdere generaties opgegroeid met een bank van Gelderland in huis, ontworpen door grote namen als Henk Vos, Jan des Bouvrie en vele andere Nederlandse designers. De Gelderland meubels kenmerken zich door moderne ontwerpen met hoekige vormen. De principes waar Gelderland voor staat zijn duurzaamheid en zitcomfort.

Bart Vos

Bart Vos

Bart Vos, nakomeling van drie generaties meubelmakers, is creatief directeur van Vos Interieur en verantwoordelijk voor interieur projecten in Nederland en het buitenland. Hij ontwerpt voor diverse internationale merken, waaronder Linteloo. Met zijn interesse in 'de echte wereld' ontwerpt hij prachtige en praktische ontwerpen.

^