Linteloo Lowtide salontafel

Deze prachtige Linteloo Lowtide salonttafel valt op in ieder interieur!

  • Nederlands ontwerp
  • Italiaans vakmanschap
  • Verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren

€ 2.975,00
Vanaf € 2.975,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Linteloo Lowtide salontafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Ontwerper: Roderick Vos

De Linteloo Lowtide salontafel was geinspireerd bij de wind die patronen achterlaat in het zand. De tafel valt op in ieder interieur door zijn natuurlijke en robuuste uitstraling.

De tafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren.

Artikelnummer323250
Linteloo

Linteloo

Het in 1993 opgerichte Nederlandse merk Linteloo is inmiddels wereldwijd uitgegroeid tot een toonaangevend design meubelmerk! De meubelen van Linteloo stralen warmte en geborgenheid uit. De collectie van Linteloo is allesbehalve sober. De banken, tafels, fauteuils etc. zijn net iets extraverter dan die van andere merken.

^