Montis Flint salontafel

Een speelse salontafel - de Flint salontafel

  • Nederlands design van Montis
  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen als salontafel en bijzettafel
  • Stel de Flint woonkamertafel naar wens samen

€ 1.006,00
Vanaf € 1.006,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montis Flint salontafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Montis Flint salontafel

De Flint salontafel van Montis heeft een slank design. Het dunne tafelblad en het slanke onderstel lopen op een speelse wijze in elkaar over.

De tafel is verkrijgbaar in verschillende formaten. Het is mogelijk om te kiezen uit ronde, ovale, rechthoekige en vierkante tafels te kiezen. Het onderstel is leverbaar met een gepolijste of gepoedercoate afwerking. Het tafelblad is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten.

Artikelnummer279591
Montis

Montis

Montis staat voor verrassend design met uitgesproken kleurstellingen. Elk meubel van Montis komt van Nederlandse bodem en heeft een strakke vormgeving die tot in de puntjes zorgvuldig is afgewerkt. Montis biedt een ruim assortiment, denk aan stoelen, tafels, banken en fauteuils die bekend staan om hun uitstekende kwaliteit.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^