Pilat&Pilat Silas salontafel

De salontafels Silas gemaakt van walnoot, hebben verschillende afmetingen om onderling te combineren

  • De salontafels hebben een metaal zwart gecoat onderstel
  • Bestaat uit twee salontafels van walnoot
  • Uniek afgewerkte randen zorgen voor unieke uitstraling

€ 0,00
Vanaf € 589,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Pilat&Pilat Silas salontafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Silas salontafel van Pilat&Pilat bestaat uit twee salontafels van walnoot. Beide salontafels hebben een metaal zwart gecoat onderstel. De twee salontafels hebben een verschillende grootte, 40 cm hoog en 30 cm hoog. Hierdoor zijn deze salontafels speels te combineren. Door de uniek afgewerkte randen hebben de tafels een iets andere uitstraling waardoor deze zich onderscheidt ten opzichte van andere salontafels.

Afmetingen (lengte x breedte x hoogte)

Ø 60 x 40 cm

Ø 50 x 30 cm

Artikelnummer325075
Pilat&Pilat

Pilat&Pilat

De meubelen van het Friese Pilat&Pilat zijn stoer en duurzaam, met een warm, rijk en vertrouwd uiterlijk. De vertrouwdheid van de Pilat&Pilat meubelen zitten diep opgesloten in de robuuste ontwerpen. Alle meubelen zijn tijdloos en gemaakt volgens de traditie van houtbewerking. De afwerking en de materialen zijn rijk.

^