B&B Italia Charles Outdoor bank

De bestseller Charles van B&B Italia is nu ook als outdoor variant verkrijgbaar

  • De bank is licht dankzij het slanke aluminium frame
  • Hetzelfde mooie design van de Charles voor binnen nu ook buiten te ervaren
  • De Charles Outdoor kent vele verschillende uitvoeringen

€ 7.097,00
Vanaf € 7.097,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de B&B Italia Charles Outdoor bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Antonio Citterio

Het heerlijke comfort en prachtige design voor binnen, is nu ook naar buiten verhuisd met de Charles Outdoor bank van B&B Italia.

Het design van de B&B Italia Charles Outdoor bank

Na het debuut van 13 jaar geleden heeft de Charles banken collectie van B&B Italia nu ook zijn intreden gedaan naar buiten. De Charles banken, een collectie die valt onder de bestsellers van het bedrijf, zijn nu uitgebreid met de Charles Outdoor. De Outdoor wordt gekenmerkt door deze klassieker zuiver, elegant en ongewijzigd te laten. Deze nieuwe bank heeft dezelfde prachtige vormgeving, maar dan met een praktisch tintje. De bank is licht dankzij het slanke aluminium frame. Op dit aluminium frame is een open geweven structuur aangebracht.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Artikelnummer283346
B&B Italia

B&B Italia

Sinds de oprichting in 1966 is B&B Italia uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende merken op het gebied van hedendaags design. Het merk wordt inmiddels internationaal erkend als vertegenwoordiger van Italiaans design, zowel op het gebied van particulier interieurontwerpen als bij de inrichting van openbare gelegenheden.

Antonio Citterio

Antonio Citterio

Antonio Citterio is een Italiaanse designer en architect. Citterio heeft ontwerpen gemaakt voor veel toonaangevende designmerken zoals Flexform, Flos, Kartell, Vitra, B&B Italia en Maxalto. Sinds 1993 is Antonio Citterio Art Director bij Maxalto, het overgrote deel van de ontwerpen uit de collectie van Maxalto komen van zijn hand.

^