Extremis Hopper AA outdoor bank

De multifunctionele Hopper AA bank

  • Veelzijdig meubelstuk
  • Schuif aan en gebruik het bovenste gedeelte als leuning of tafelblad
  • Uitvoerbaar in verschillende kleuren en afmetingen

€ 3.419,00
Vanaf € 3.419,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Extremis Hopper AA outdoor bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Extremis Hopper AA outdoor bank

Meer dan een kleurrijke bank. De multifunctionele Hopper AA bank kan op meerdere manieren worden gebruikt. Schuif aan en gebruik het hoogste oppervlakte als tafelblad of draai je om en gebruik het hoogste gedeelte als rugsteun.

Deze veelzijdige tuinbank is volledig gemaakt van aluminium en is uitvoerbaar in diverse kleuren.

Artikelnummer330762
Extremis

Extremis

Extremis is een Belgisch designmerk, dat bekend staat om haar outdoor collectie. Dirk Wynants heeft dit merk opgericht en zijn filosofie op design en bourgondische levensstijl bepalen dan ook het DNA van Extremis. Extremis heeft inmiddels vele prijzen gewonnen voor de designs die op ecologisch verantwoorde wijze geproduceerd worden.

Dirk Wynants

Dirk Wynants

Dirk Wynants is een Belgische designer. Voor hem is het kenmerkend dat de focus ligt op het verbeteren van de wereld en zijn bourgondische levensstijl. Dit combineert hij met een groot gevoel voor stijl en vormgeving. Hij heeft diverse bekende ontwerpen op zijn naam staan waarin het bourgondische leven sterk naar voren komt.

^