Joli Fizz Rope stoel

De Fizz rope stoel van Joli is een echte eyecatcher in uw huis of tuin!

  • Eetkamerstoel met een hoog zitcomfort
  • Geïnspireerd op de klassieke rotanstoelen
  • Gemakkelijk op elkaar te stapelen

€ 695,00
Vanaf € 695,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Joli Fizz Rope stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Joli Fizz Rope stoel

Designer: Mathias De Ferm

De Fizz-collectie van Joli is ontworpen met organisch gevormd aluminium in gedachte. De fijne lijnen en de prachtige ronde vormen geven de stoel een licht uiterlijk. De stoelen zijn makkelijk op te bergen omdat ze stapelbaar zijn. De inspiratie voor het ontwerp van de stoel komt voort uit de klassieke rotanstoelen. De collectie krijgt een moderne, maar toch herkenbaar uiterlijk door het gebruik van exclusief Italiaans touw. Dit materiaal geeft deze stoel een hoog zitcomfort en maakt de stoel weerbestendig!

De Fizz-collectie van Joli

De Fizz-collectie bestaat uit een serie (tuin)meubelen met een eigentijds uiterlijk. Het gebruik van hoogwaardige materialen samen met de moderne vormgeving zorgt voor een herkenbaar uiterlijk.

Artikelnummer317271
Joli

Joli

Joli is een Belgisch kwaliteitsmerk voor metalen tafels op maat. Eén voor één met de hand gemaakt. Joli maakt het verschil en dat merk je gelijk op bij het eerste aanzicht. Het keurmerk ‘Made in Belgium’ kun je bij Joli letterlijk nemen. Alle producten zijn namelijk 100% van Belgische kwaliteit en gemaakt in België.

^