Joli

De meubels en accessoires van het Belgische merk Joli stralen niet alleen kwaliteit, authenticiteit en gezelligheid uit, maar ze onderscheiden zich ook op andere vlakken. De meubelen van Joli hebben een ruime functionaliteit en hun specifieke designs komen zowel binnen- als buitenshuis volledig tot hun recht.

14 producten

Van hoog naar laag sorteren

14 producten

Van hoog naar laag sorteren

Door hun duurzame karakter zijn ze goed te onderhouden. Het moderne karakter van deze eigentijdse meubels combineert moeiteloos strak design met warme gezelligheid.

Joli sinds 1996

Joli is sinds de oprichting in 1996 gespecialiseerd in het maken van (tuin)meubelen van aluminium, metaal en inox van een gevorderde kwaliteit. Op dit moment is de collectie gefocust op stoelen en tafels die baanbrekend zijn op het gebied van materialen en duurzaamheid. De meubelen van Joli passen helemaal in het huidige design beeld en het merk gaat altijd op in de laatste design trends!
De producten van Joli zijn van Belgische vakmanschap en kwaliteit! Het hedendaagse karakter van het merk combineert het geometrische design en warme gezelligheid moeiteloos. Joli ontwerpt stoelen, tafels en meer die hand-in-hand samengaan met hun ontwerpen en zo prachtig gecombineerd kunnen worden.

Handwerk tafels van Joli

Alle tafels van Joli, zoals de Curve zijn resultaat van handwerk. Door deze aanpak is het mogelijk om u vakmanschap op maat aan te bieden. Met dit aanbod nemen ze wereldwijd een unieke positie in.

Daarnaast ontwerpt Joli ook stoelen, zitbanken en decoraties die samengaan met hun ontwerpen en ze een meerwaarde verlenen. Comfort en uitstraling zijn daarbij het belangrijkst.

^