Cassina Dine Out outdoor tafel

De Dine Out tafel is voorzien van een verfijnd design

  • Ontworpen door Rodolfo Dordoni voor Cassina
  • Prachtige buitentafel
  • Verkrijgbaar als ronde of rechthoekige tafel

€ 4.846,00
Vanaf € 4.846,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Cassina Dine Out outdoor tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Dine-Out bestaat uit een serie prachtige tafels, die bekend staan om zijn verfijnde stijl. Deze prachtige outdoor tafels zijn ontworpen door Rodolfo Dordoni.

De ronde variant wordt geleverd met het blad en het conische onderstel in beton of terrazzo, ook mogelijk in combinatie met elkaar. De rechthoekige variant is verkrijgbaar met conische voetstukken in beton en terrazzo of vier teakhouten poten, gecombineerd met een houten tafelblad.

Artikelnummer330796
Cassina

Cassina

Cassina staat al decennialang bekend om uitzonderlijke ontwerpen van fantastische kwaliteit. In de loop der jaren heeft Cassina een collectie opgebouwd met ontwerpen van de beste designers. Cassina weet ieder jaar weer indruk te maken met nieuwe modellen, materialen en kleuren op het gebied van hoogwaardige Italiaanse zitmeubelen.

^