Cassina Table à Plateau Interchangeable outdoor

Een echte eyecatcher buitenshuis: De Table à Plateau Interchangeable outdoor salontafel van Cassina!

  • Ontworpen door Charlotte Perriand
  • Verkrijgbaar in twee maten
  • Massieve teakstructuur met Carrara-marmer blad
  • Vraag vrijblijvend een offerte aan!

€ 2.414,00
Vanaf € 2.414,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Cassina Table à Plateau Interchangeable outdoor
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Cassina Table à Plateau Interchangeable outdoor

De Table à Plateau Interchangeable outdoor salontafel

Dit historische model werd voor het eerst gemaakt in 1937 door Charlotte Perriand. Drie cirkelvormige poten verbonden met dwarsbalken die het tafelblad ondersteunen.

De salontafel is verkrijgbaar in twee maten. Dit prachtige design is gemaakt van een massief teakhouten onderstel en een Carrara-marmer blad met hydro-olieafwerking.

Schitterend in combinatie met de Sail Out bank van Cassina!

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Artikelnummer330805
Cassina

Cassina

Cassina staat al decennialang bekend om uitzonderlijke ontwerpen van fantastische kwaliteit. In de loop der jaren heeft Cassina een collectie opgebouwd met ontwerpen van de beste designers. Cassina weet ieder jaar weer indruk te maken met nieuwe modellen, materialen en kleuren op het gebied van hoogwaardige Italiaanse zitmeubelen.

Charlotte Perriand

Charlotte Perriand

Charlotte Perriand, een Franse architect en ontwerper, stond bekend om haar ingenieuze, minimalistische en functionele werk. Charlotte geloofde erin dat vakkundig en kwalitatief ontwerp kon helpen om een betere, duurzamere samenleving op te bouwen. Vanaf de jaren 1920 bracht ze modernisme in interieurs en verbond ze verschillende kunstvormen.

^