Extremis AMAi tuintafel

Tuinmeubilair dat net zo flexibel is als uw levensstijl: de Extremis AMAi

  • Verstelbaar in twee hoogtes
  • Verkrijgbaar met verschillende accessoires
  • Oneindig uitbreiden met extra A-frames!

€ 4.937,00
Vanaf € 4.937,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Extremis AMAi tuintafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Extremis AMAi tuintafel is net zo flexibel als uw levensstijl: staan of zitten, borrelen met vrienden of werken aan uw buitenkantoor. Het kan allemaal met de AMAi-collectie van Extremis. De twee A-vormige frames vormen de basis van AMAi. Tussen deze frames kunt u het tafelblad neerleggen op de gewenste hoogte: laag of hoog. Dankzij het innovatieve ontwerp kan de tafel binnen een handomdraai aangepast worden van zit-hoogte naar sta-hoogte en andersom.

De AMAi tuintafel is ook eventueel leverbaar met een verstelbare bank of stoel. Deze kunnen naar dezelfde hoogten aangepast worden van de tafel. De AMAi tafel kan nog verder geupgrade worden naar wens; de tafel kan uitgevoerd worden met LED-verlichting, stopcontacten en USB-poorten. Het slimme zonnescherm is ook een geweldige toevoeging, hij beschermt u tegen de zon en houdt u droogt wanneer het miezert. Het is ook mogelijk om meerdere frames aan elkaar te koppelen, zo kunt u de tafel oneindig uitbreiden. De mogelijkheden zijn groot met de Extremis AMAi.

Afmetingen tuintafel (LxBxH): 304 x 114 x 320 cm

Artikelnummer324201
Extremis

Extremis

Extremis is een Belgisch designmerk, dat bekend staat om haar outdoor collectie. Dirk Wynants heeft dit merk opgericht en zijn filosofie op design en bourgondische levensstijl bepalen dan ook het DNA van Extremis. Extremis heeft inmiddels vele prijzen gewonnen voor de designs die op ecologisch verantwoorde wijze geproduceerd worden.

Dirk Wynants

Dirk Wynants

Dirk Wynants is een Belgische designer. Voor hem is het kenmerkend dat de focus ligt op het verbeteren van de wereld en zijn bourgondische levensstijl. Dit combineert hij met een groot gevoel voor stijl en vormgeving. Hij heeft diverse bekende ontwerpen op zijn naam staan waarin het bourgondische leven sterk naar voren komt.

^