Extremis Hopper Combo outdoor tafel

De mooie Hopper Combo maakt een zomerse barbecue of een tuinfeestje nog leuker!

  • Heeft aan een zijde een bank
  • Makkelijk in en uit te stappen door de doorgangszones
  • Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen
  • Informeer naar de mogelijkheden of een mooie prijs!

€ 5.385,00
Vanaf € 5.385,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Extremis Hopper Combo outdoor tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Hopper picknick tuintafel lijkt duidelijk op de traditionele picknicktafels die iedereen kent, maar zoals typisch is voor Extremis biedt het extra comfort én is deze uitvoering nog iets specialer.

De Hopper combo tuintafel van Extremis

De naam verklapt het eigenlijk deels al. De Hopper Combo is een combinatie van een traditionele picknicktafel en een gewone tafel. Zo heeft u aan één zijde de zitbank, waarbij u via de twee doorgangszones gemakkelijk in en uit de Hopper kunt komen zonder een been over de bank te hoeven zwaaien of je tafelgenoten te storen. De andere zijde kunt u voorzien van stoelen, zoals bijvoorbeeld de Captain's Chair van Extremis.

Multifuctioneel outdoor design

De schuine poten en tafelranden zijn een duidelijke verwijzing naar de hoppalen die zo kenmerkend zijn voor de Westhoek. Als u zich omdraait, kunt u het tafelblad gebruiken als een comfortabele rugleuning.

De tafel is verkrijgbaar in diverse afmetingen, houtsoorten en frame/poot afwerkingen. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden of vraag een scherpe offerte aan voor uw favoriet!

Artikelnummer330603
Extremis

Extremis

Extremis is een Belgisch designmerk, dat bekend staat om haar outdoor collectie. Dirk Wynants heeft dit merk opgericht en zijn filosofie op design en bourgondische levensstijl bepalen dan ook het DNA van Extremis. Extremis heeft inmiddels vele prijzen gewonnen voor de designs die op ecologisch verantwoorde wijze geproduceerd worden.

Dirk Wynants

Dirk Wynants

Dirk Wynants is een Belgische designer. Voor hem is het kenmerkend dat de focus ligt op het verbeteren van de wereld en zijn bourgondische levensstijl. Dit combineert hij met een groot gevoel voor stijl en vormgeving. Hij heeft diverse bekende ontwerpen op zijn naam staan waarin het bourgondische leven sterk naar voren komt.

^