Extremis Pantagruel hoge tafel

Deze hoge Pantagruel tafel is zeer veelzijdig en daardoor geschikt voor diverse doeleinden!

 • De tafel is Ø146 x H105 cm
 • Verkrijgbaar in diverse houtsoorten en frame afwerkingen
 • De bartafel heeft een draaibaar blad
 • Informeer naar de mogelijkheden of een scherpe offerte!
 • € 5.003,00
  Vanaf € 5.003,00

  De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

  Ontvang een mooi aanbod
  Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

  Offerte aanvragen
  Vraag je offerte aan voor de Extremis Pantagruel hoge tafel
  Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
  Extremis Pantagruel hoge tafel

  Designer Dirk Wynants

  De Pantagruel, is niet beter dan zijn vader Gargantua, maar gewoon anders. Dit is de hoge Pantagruel tafel, afgeleid van de picknicktafel, die gebruikt kan worden als bar- of cocktail tafel.

  De multifunctionele Pantagruel hoge tafel

  Het frame van de Pantagruel heeft een gepoedercoate of gegalvaniseerde afwerking. Voor het tafelblad kunt u kiezen uit twee houtsoorten, namelijk Iroko hardhout en Hellwood. Het tafelblad kan ook draaien zodat u makkelijk dingen kunt doorgeven. Bovendien is de Pantagruel bartafel voorzien van een parasolopening in het midden voor de Inumbra of Inumbrina parasols.

  Wenst u meer informatie of een scherpe offerte voor uw favoriet? Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs!

  Artikelnummer 316536
  Extremis

  Extremis

  Extremis is een Belgisch designmerk, dat bekend staat om haar outdoor collectie. Dirk Wynants heeft dit merk opgericht en zijn filosofie op design en bourgondische levensstijl bepalen dan ook het DNA van Extremis. Extremis heeft inmiddels vele prijzen gewonnen voor de designs die op ecologisch verantwoorde wijze geproduceerd worden.

  Dirk Wynants

  Dirk Wynants

  Dirk Wynants is een Belgische designer. Voor hem is het kenmerkend dat de focus ligt op het verbeteren van de wereld en zijn bourgondische levensstijl. Dit combineert hij met een groot gevoel voor stijl en vormgeving. Hij heeft diverse bekende ontwerpen op zijn naam staan waarin het bourgondische leven sterk naar voren komt.

  ^