Joli Elyps tafel

De Joli Elyps is een elegante eettafel voor binnen- en buitenshuis

  • Eetafel met minimalistisch design
  • Strak en modern tafellblad
  • Kenmerkende inox poten
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

€ 7.105,00
Vanaf € 7.105,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Joli Elyps tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Joli Elyps tafel

Designer Tom de Vrieze

De Joli Elyps is een zeer elegante eettafel. De strak vormgegeven tafel onderscheidt zich door de kenmerkende inox poten en het strakke, moderne tafelblad. Door het slimme ontwerp wordt niemand aan tafel gehindert door de tafelpoten. De Elyps tafel is geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis. Door het minimalistische design komt de Joli Elyps tafel vrijwel overal goed tot zijn recht. De Joli Elyps serie bestaat naast een eetafel, ook uit een salontafel.

De tafel Elyps zelf samenstellen
De tafel is verkrijgbaar in verschillende formaten. Het blad kunt u uitvoeren in glas, hout of keramiek. Het inox frame is uit te voeren in diverse kleuren. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw ideale Joli Elyps tafel samen te stellen!

Joli
Joli is een Belgisch kwaliteitsmerk voor meubels op maat. Ieder meubel is het resultaat van handwerk. Daarnaast zijn alle Joli meubelen geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis. Door hun duurzame karakter zijn ze bestand tegen alle weertypes en makkelijk in onderhoud. Joli volgt de recente ontwikkelingen en nieuwe trends op de voet en slaagt er zo in om trendy designmeubels aan te bieden.

Artikelnummer297908
Joli

Joli

Joli is een Belgisch kwaliteitsmerk voor metalen tafels op maat. Eén voor één met de hand gemaakt. Joli maakt het verschil en dat merk je gelijk op bij het eerste aanzicht. Het keurmerk ‘Made in Belgium’ kun je bij Joli letterlijk nemen. Alle producten zijn namelijk 100% van Belgische kwaliteit en gemaakt in België.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^