Cassina Circus outdoor vloerkleed

Het Circus outdoor vloerkleed vrolijkt je tuin op!

  • Design van Cassina
  • Verkrijgbaar in twee maten
  • Kies uit verschillende prachtige kleuren

€ 2.208,00
Vanaf € 2.208,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Cassina Circus outdoor vloerkleed
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Vormen en kleuren in harmonie. De Circus outdoor vloerkleden van Cassina zijn een inspiratie op de fantastische en fascinerende wereld van het circus en de doelen die acrobaten gebruiken in hun shows.

De vloerkleden zijn uitvoerbaar in twee verschillende afmetingen: Ø200 en Ø300 cm. De kleden komen in verschilende kleurcombinaties. Zo is er altijd een Circus outdoor vloerkleed dat perfect bij je tuin past.

Artikelnummer330800
Cassina

Cassina

Cassina staat al decennialang bekend om uitzonderlijke ontwerpen van fantastische kwaliteit. In de loop der jaren heeft Cassina een collectie opgebouwd met ontwerpen van de beste designers. Cassina weet ieder jaar weer indruk te maken met nieuwe modellen, materialen en kleuren op het gebied van hoogwaardige Italiaanse zitmeubelen.

^