Kartell Rug vloerkleed

Het Kartell Rug vloerkleed is de ideale metgezel!

  • Het vloerkleed is leverbaar in twee verschillende afwerkingen
  • Gemaakt van Himalaya wol
  • Met de hand gesneden

€ 2.746,00
Levertijd op aanvraag
Kies je uitvoering arrow
Kartell Rug vloerkleed bruin/groen
€ 2.409,00
Kartell Rug vloerkleed donkerblauw/grijs
€ 2.409,00
Maak eerst een keuze

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Kartell Rug vloerkleed
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Kartell Rug vloerkleed

"Door met Kartell samen te werken, heb ik krachtige oplossingen kunnen nastreven die we alleen met zeer geavanceerde patronen kunnen creëren, en deze met het grote publiek mogen delen." Dit is een uitspraak door de designer van het vloerkleed Patricia Urquiola. Het vloerkleed is met de hand gesneden en is gemaakt van Himalaya wol. Er zijn plantaardige en minerale kleuren gebruikt en het vloerkleed is verkrijgbaar in twee verschillende afwerkingen.

Afmetingen

L X B 250 cm X 250 cm

Artikelnummer338540
Kartell

Kartell

In 1949 werd het merk Kartell opgericht met de gedachte een onderscheidend product te realiseren dat het label ‘Made in Italy’ zou belichamen. Verschillende tijdloze klassiekers worden in Italië door Kartell zelf geproduceerd worden. Kartell design draagt het label ‘Made in Italy’ dan ook met trots.

^