Vitra Fan klok

Met de Vitra Fan klok hangt u niet alleen een praktisch, maar ook artistiek element aan de wand!

  • Houten wandklok uit de jaren '50
  • Met een uniek, modern design
  • Vervaardigd uit kersenhout en metaal
  • Ideaal voor in de woonkamer of keuken

€ 485,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra Fan klok
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer George Nelson

De Vitra Fan wandklok is een designklassieker uit de jaren '50. De klok is ontworpen door George Nelson, hij is één van de grondleggers van het Amerikaanse modernisme. De iconische klok is vervaardigd uit Amerikaans kersenhout en metaal. Het binnenwerk is een hoogwaardig kwartsuurwerk. De Fan klok heeft een diameter van 38,4 cm en is ideaal voor aan de wand in de woonkamer of de keuken.

Artikelnummer293509
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

^