Vitra Barrel Chair miniatuur

De Barrel Chair miniatuur van Vitra

  • Gemaakt op een schaal van 1:6
  • Een must-have voor iedere design liefhebber!
  • Vervaardigd uit dezelfde materialen als het origineel

€ 609,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra Barrel Chair miniatuur
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Vitra Barrel Chair miniatuur

Design: Frank Lloyd Wright, 1904

Deze iconische stoel kenmerkt zich door de gebogen houten rugleuning. In dit ontwerp komen rond en lineair samen. De stoel werd oorspronkelijk ontworpen in 1904 voor het DD Martin House in Buffalo, New York en is door de jaren heen in diverse varianten gemaakt. Nu wordt dit prachtige meubelstuk ook als miniatuur gemaakt door Vitra!

De Barrel Chair als miniatuur - Vitra

De miniatuur collectie van Vitra brengt de meest belangrijke meubelen uit de moderne meubelgeschiedenis in klein formaat. Deze miniaturen zijn voorzien van de originele constructie en bestaan uit dezelfde materialen en kleuren die bij het origineel ook wordt gebruikt. De Barrel Chair miniatuur is gemaakt op een schaal van 1:6 vergeleken met het origineel.

Artikelnummer329719
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

^