Vitra Elephant miniatuur

De Vitra Elephant - nu ook als miniatuur!

  • Schaalmodel van de Vitra Elephant
  • Schaal 1:6
  • Gemaakt van de zelfde technieken en materialen als het origineel

€ 259,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra Elephant miniatuur
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Vitra Elephant miniatuur

Design: Charles & Ray Eames - 1945

De Plywood Elephant is een van de ontwerpen van het ontwerp-duo Eames die gemaakt zijn van multiplex. In de jaren '40 begonnen Charles en Ray met het ontwikkelen van technieken die triplex een driedimensionale vorm kan gieten. Deze technieken zijn gebruikt om vele meubels en objecten te maken. Van alle Plywood-objecten is de Elephant tot heden nog het moeilijkste om te produceren.

Vitra Elephant als miniatuur

De Miniatuur collectie van Vitra brengt de meest belangrijke meubelen uit de moderne meubelgeschiedenis in klein formaat. Deze miniaturen zijn voorzien van de originele constructie en bestaan uit de zelfde materialen en kleuren die bij het origineel ook wordt gebruikt. De Miniatuur Elephant is gemaakt op een schaal van 1:6 vergeleken met het origineel.

Artikelnummer329194
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

Charles & Ray Eames

Charles & Ray Eames

Charles & Ray Eames worden gezien als de belangrijkste ontwerpers van Amerika, de grondleggers van modern design. Ze hebben iconische designproducten ontworpen die voor een groot deel in de collectie van het designmerk Vitra opgenomen zijn. Charles & Ray Eames groeide uit tot een begrip in de designwereld van de twintigste eeuw.

^