Vitra MR 90 Barcelona miniatuur

De iconische Barcelona Chair als miniatuur!

  • Onderdeel van de miniatuur-collectie van Vitra
  • Schaalmodel van 1:6 vergeleken met het origineel
  • Een echt stukje meubelgeschiedenis als woonaccessoire

€ 549,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra MR 90 Barcelona miniatuur
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Design: Mies van der Rohe

Het ontwerp van de Barcelona stoel dateert al uit 1929 en is een echte klassieker binnen de moderne meubelgeschiedenis. Ontwerper Mies van der Rohe nam als uitgangspunt de schaarvormige inklapbare stoel, een bijzonder machtssymbool onder Egyptische heersers. Van der Rohe nam de visuele kwaliteiten van de schaarstoel over en liet de vouwfunctie achterwegen. Om de stoel een luxe uitstraling te geven, maakte hij het frame van verchroomd staal en bekleedde hij de stoel met leder en knoopstiksels als finishing touch.

De Barcelona stoel als miniatuur van Vitra

De Miniatuur collectie van Vitra brengt de meest belangrijke meubelen uit de moderne meubelgeschiedenis in klein formaat. Deze miniaturen zijn voorzien van de originele constructie en bestaan uit de zelfde materialen en kleuren die bij het origineel ook wordt gebruikt. De MR 90 Barcelona miniatuur is gemaakt op een schaal van 1:6 vergeleken met het origineel.

Artikelnummer329392
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

^