Vitra RAR miniatuur

De Vitra RAR stoel - Nu ook als miniatuur!

  • Miniatuur van een iconisch Vitra meubelstuk
  • Schaal 1:6
  • Vervaardigd uit de zelfde materialen en constructies als het origineel

€ 225,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra RAR miniatuur
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De RAR stoel is ontstaan uit experimenten van het ontwerp-duo Eames. De eerste poging werd gewaagd om de schaal van multiplex te maken, echter was dit geen succes en waren er gecompliceerde technieken nodig om het ultieme resultaat te krijgen. Met de komst van glasvezeltechnologie was het eindelijk mogelijk om de gewenste resultaten te bereiken en gingen de eerste Fiberglass Chairs in 1950 in productie. Na jaren experimenteren hadden Charles en Ray eindelijk hun doel bereikt: een massa geproduceerde stoel die stevig en comfortabel is. Tot heden is de RAR nog een icoon binnen de collectie van Vitra en is er ook een Plastic Chair variant.

Vitra RAR miniatuur

De Miniatuur collectie van Vitra brengt de meest belangrijke meubelen uit de moderne meubelgeschiedenis in klein formaat. Deze miniaturen zijn voorzien van de originele constructie en bestaan uit de zelfde materialen en kleuren die bij het origineel ook wordt gebruikt. De Miniatuur RAR is gemaakt op een schaal van 1:6 vergeleken met het origineel.

Artikelnummer329190
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

Charles & Ray Eames

Charles & Ray Eames

Charles & Ray Eames worden gezien als de belangrijkste ontwerpers van Amerika, de grondleggers van modern design. Ze hebben iconische designproducten ontworpen die voor een groot deel in de collectie van het designmerk Vitra opgenomen zijn. Charles & Ray Eames groeide uit tot een begrip in de designwereld van de twintigste eeuw.

^