Vitra Standard miniatuur

De minimalistische Standard stoel van Vitra als miniatuur!

  • Gemaakt op een schaal van 1:6
  • Bestaat uit dezelfde materialen als het origineel
  • Een bijzondere woondecoratie

€ 305,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra Standard miniatuur
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Design: Jean Prouvé

De Standard Chair is een van de stille klassiekers uit de meubelgeschiedenis. De stoel heeft een iconisch design en is het toonbeeld van minimalisme. Ontwerper Jean Prouvé wou een stoel ontwerpen voor een wedstrijd van de Cité Universitaire van Nancy. Hij wou een stoel ontwerpen waarbij hout en metaal samenkomen. Hij gebruikte staal voor het onderstel, die zich reikt tot de rugleuning. De zitting en leuning zijn gemaakt van multiplex. Het bescheiden ontwerp uit zich in kwaliteit.

De Vitra Standard stoel als miniatuur

De miniatuur collectie van Vitra brengt de meest belangrijke meubelen uit de moderne meubelgeschiedenis in klein formaat. Deze miniaturen zijn voorzien van de originele constructie en bestaan uit dezelfde materialen en kleuren die bij het origineel ook wordt gebruikt. De Standard miniatuur is gemaakt op een schaal van 1:6 vergeleken met het origineel.

Artikelnummer329718
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

^