Vitra Tip Ton miniatuur

De Tip Ton stoel - nu ook als miniatuur!

  • Miniatuur van Vitra
  • Op een schaal gemaakt van 1:6
  • Een must-have voor designliefhebbers!

€ 129,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra Tip Ton miniatuur
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Design: Edward Barber & Jay Osgerby

Het meest opvallende aan de Tip Ton stoel is dat de stoel licht naar voren kan kantelen. Dit is zeer gunstig voor de houding, bloedsomloop en de concentratie. De stoel werd oorspronkelijk ontwikkeld voor een school in het Engelse Tipton, maar is tegenwoordig te vinden in de collectie van Vitra.

Vitra Tip Ton miniatuur

De Miniatuur collectie van Vitra brengt de meest belangrijke meubelen uit de moderne meubelgeschiedenis in klein formaat. Deze miniaturen zijn voorzien van de originele constructie en bestaan uit de zelfde materialen en kleuren die bij het origineel ook wordt gebruikt. De Miniatuur RAR is gemaakt op een schaal van 1:6 vergeleken met het origineel.

Ben je op zoek naar de gewone variant? Bekijk dan hier de Vitra Tip Ton stoel.

Artikelnummer329659
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

^